Σχετικά με εμάς

Mπροστά στο όμορφο λιμάνι της Καβάλας, στην παραλιακή οδό, θα συναντήσετε τη φημισμένη ψαροταβέρνα.

Η Ωραία Μυτιλήνη, μία από τις καλύτερες της περιοχής, με εύκολη πρόσβαση και πανέμορφη θέα. Η ιστορία της ξεκινάει από το 1948, και από το 2000 έως σήμερα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. 

Στο τιμόνι του μαγαζιού ο κ. Ανδρέας, ο οποίος εδώ και χρόνια συνεχίζει με επιτυχία την παράδοση στο καλό και ποιοτικό φαγητό. 


 Σε αυτή την προσεγμένη ψαροταβέρνα θα μπορέσετε να απολαύσετε καλό και ποιοτικό φαγητό από μια μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων πιάτων της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας μαγειρεμένων με αγνά υλικά, καθώς και ντόπια κρεατικά της ώρας στη σχάρα. Θα βρείτε, επίσης, μια πληθώρα ορεκτικών, τα οποία ετοιμάζονται όλα εντός του μαγαζιού με παραδοσιακές συνταγές, όπως ντομάτα ψητή με τυρί φέτα, τσιροσαλάτα, ντολμαδάκια και κακαβιά.


 Όσον αφορά τα κρασιά, διαθέτει μεγάλη ποικιλία ετικετών, χύμα κρασί λευκό και κόκκινο και τσίπουρο. Όμως το σήμα κατατεθέν της ψαροταβέρνας είναι το φρέσκο ελληνικό ντόπιο ψάρι από τον κόλπο της Καβάλας, που φροντίζει να προμηθεύεται καθημερινά για τη δική σας απόλαυση, καθώς και τα επιλεγμένα πιάτα από θαλασσινά. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!